A+ R A-
Wedstrijdverslag: ZVV Watervogels'64 - FC Plubos | Ronde 6 | West I Zaal - 2010-2011
Print 

ZVV Watervogels'64 - FC Plubos
5 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: vrijdag, 15 oktober 2010
Aanvangstijd: 18:35 u


 Samenvatting

Watervogels wint van Plubos
 
Plubos moest vrijdagavond gehavend afreizen naar Den Helder voor de uitwedstrijd tegen Watervogels. Rina Blondeau was nog altijd niet inzetbaar en ook Marianne Pluijmers was nog geblesseerd.
 
Waar Plubos met de povere bezetting zich had voorgenomen zo lang mogelijk de nul te houden, was het toch vrij snel in de wedstrijd 1-0 voor Watervogels door een afstandschot van Angela Maasland. Plubos wist knap op 1-1 door een uitval, waarbij Ilja van der Deure zelf doorstoomde over rechts en in de lange hoek scoorde. Watervogels voetbalde in een hoog tempo, maar Plubos wist er ook af en toe gevaarlijk uit te komen. Watervogels kwam weer op voorsprong door een schot dat via een medespeelster bij de tweede paal binnenviel. Hierna wist Watervogels uit te lopen naar 5-1 via twee goals in de verre hoek en nog een mazzelgoal na een vrije trap die via heup in het doel belandde.
 
In de tweede helft stond Plubos na een kleine wijziging wat beter in de organisatie, waardoor Watervogels minder ruimte kreeg. Hierdoor kantelde de wedstrijd een beetje en kwam Plubos nog in de wedstrijd. Het werd 5-2 na een van de gevaarlijke uitvallen, waarbij weer Ilja van der Deure door on lopen op de keepster en dit keer in twee instanties de bal wist binnen te werken. Aan beide kanten werden er nog een paar goede kansen gecreerd, maar de eindstand bleef steken op 5-2.
 
 
Plubos:
Nanouk Groentjes, Chantal Pluijmers, Brigitte Pluijmers, Marianne Pluijmers, Deborah Cordes, Ilja van der Deure
 
Watervogels:
Jolanda Peters, Aaike Verschoor, Moniek van der Rijst, Isolde Stam, Angela Maasland, Tessa Oud, Chantal Hendriksen en Manon Roosjen