Wedstrijdverslag: AORC /Lebo Vastgoed - FC Gelre | Ronde 2 | Eredivisie Zaal 2012-2013

AORC /Lebo Vastgoed - FC Gelre
1 7

Wedstrijddatum: vrijdag, 14 september 2012
Aanvangstijd: 19:15 u

Verslag van AORC/Lebo vastgoed

AORC/ Lebo vastgoed verliest eerste wedstrijd in eredivisie

Verlangend keken de mensen uit naar hun debuut in de eredivisie.  Het was veel werk voor de mensen in de vereniging ,maar met eerste en een tweede team is de competitie gestart.

De eerste tegenstander van het seizoen is gelijk de landskampioen FC Gelre. Het team van Fien Timisela koos voor een goede verdediging en zeker in de eerste helft lukte dit. Het was Charlotte Stuurman die de 1 – 0 scoorde. Echter FC Gelre gaf gas en voor de rust waren Naomi Toussaint en Anke Kaal die voor de 1 – 2 zorgden.

In de tweede helft stelde het geroutineerde FC Gelre orde op zaken en liep uit naar 1 – 7 door doelpunten van  Wendy Tiemes (3), Frederique Smit en Celine Ewes.