A+ R A-
Wedstrijdverslag: FC Plubos - Os Lusitanos | Ronde 26 | West I Zaal - 2010-2011
Print 

FC Plubos - Os Lusitanos
3 5

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: vrijdag, 08 april 2011
Aanvangstijd: 19:05 u


 Samenvatting

Plubos strijdend ten onder tegen Os Lusitanos
 
In de allerlaatste wedstrijd van het seizoen moest Plubos het vrijdag opnemen tegen de nummer twee in de stand, Os Lusitanos.
 
Het begin van veelbelovend, de ploegen waren redlijk gelijkwaardig en er waren wat kleine kansjes over en weer. Na ca. tien minuten wist Plubos op voorsprong te komen, Brigitte Pluijmers kwam goed door op recht en wist de vrijstaande Mona de Voogd te bereiken, die gemakkelijk binnen kon tikken. Os Lusitanos probeerde wat terug te doen, maar stuitte meerdere malen op keepster Nanouk Groentjes. Plubos bouwde de voorsprong uit naar 2-0 door weer een actie van Brigitte Pluijmers over rechts, die dit keer Rina Blondeau voor het doel wist te bereiken, de bal kwam via de lat terug het veld in en met een volley wist Brigitte Pluijmers hem toch binnen te werken. Via een vlotte een-twee bracht Os Lusitanos de stand op 2-1.
 
In het begin van de tweede helft maakte Bouchra Ait L'Hou er al snel 2-2 van door een harde punter. Plubos kwam in een drie tegen twee situatie, maar speelde deze niet goed uit. In de tegenaanval wist Bouchra Ait L'Hou een hoge dieptebal prachtig te volleren en zette Os Lusitanos hiermee op voorsprong. Plubos kwam echter weer langzij. Na een combinatie van Rina Blondeau en Brigitte Pluijmers kwam de bal gevaarlijk diep richting de vrijstaande Mona de Voogd, maar deze werd onderweg onderschept en zomaar langs de keepster gegleden door Iris Wagemaker. Zij raakte hierbij zo geblesseerd dat ze niet meer verder kon spelen. Een slechte pass achterin bij Plubos gaf Suzanne Bakker de gelegenheid de bal te veroveren en gevaarlijk door te komen door het midden. Beheerst zette zij Os Lusitanos weer op voorsprong. Het was over voor Plubos toen het vlak voor tijd nog 3-5 werd weer na slordig balverlies.
 
Jammer voor Plubos, dat misschien wat meer verdiend had. Maar de individuele klasse van Os Lusitanos gaf de doorslag. Plubos ging toch met een tevreden gevoel de kleedkamer in. Met dit niveau kunnen zij zich met een gerust hart inschrijven voor de toekomstige Eredivisie.
 
Opstelling Plubos:
Nanouk Groentjes, Rina Blondeau, Chantal Pluijmers, Brigitte Pluijmers, Deborah Cordes, Mona de Voogd, Ilja van der Deure
 
Opstelling Os Lusitanos:
Pauline van Koningsveld, Suzanne Bakker, Sharon Sophaluwakan, Iris Wagemaker, Bouchra Ait L'Hou, Jacklyn Leiwakabessy, Gilanne Louwaars