Wedstrijdverslag: AORC /Lebo Vastgoed - ZVV Watervogels'64 | Ronde 7 | Eredivisie Zaal 2012-2013

AORC /Lebo Vastgoed - ZVV Watervogels'64
0 7

Wedstrijddatum: vrijdag, 19 oktober 2012
Aanvangstijd: 19:15 u

De scheidsrechters en beide teams hebben een statement:
Sporthal Europaboulevard is niet geschikt om een wedstrijd van de Eredivisie in te laten spelen.
De scheidsrechters hebben overlegd met beide coaches en nadien besloten om de wedstrijd af te blazen. Er was geen elektronische tijdwaarneming aanwezig, lichten branden niet optimaal etc. etc. kortom te veel om op te noemen.
Er is contact opgenomen met de KNVB en er werd besloten dat er gespeeld moest worden.

Het wedstrijdverslag:

Verslag van AORC Lebo Vastgoed
Door Fien Timisela

De voorbereiding voor beide teams was niet optimaal mede alle randverschijnselen en omdat er in eerste instantie werd gezegd dat de wedstrijd niet door zou gaan.
In de begin fase werd door de speelsters van ZVV Watervogels veel druk gezet maar doordat de AORC speelsters zich aan onze afspraak hielden werd er niet gescoord.. Natuurlijk was er veel dreiging van Watervogels. De reddingen van M. Kemmenaar en het blokken van de schoten waren nodig om in de beginfase al niet tegen een forse achterstand aan te lopen.
Het kon niet lang uitblijven en daar was de eerste goal door A.Oudelaar. Een ongevaarlijk schot over de grond, vanaf 12 meter, in de 7de minuut ontging onze keeper en het was 0-1.
AORC had de organisatie goed op orde en probeerde in de omschakeling te scoren. Dat lukte sporadisch maar het lukte niet de bal langs A. Blokker (keeper) te krijgen.
In de 12de minuut scoorde ondanks goed verdedigen C. Ringma 0-2.
Watervogels speelde gedisciplineerd en wachtte op kansen die zij zelf creëerden.
Zo scoorde M.v.d.Rijst via een aanval aan de linkerkant in de 19de minuut door een goed uitgespeelde combinatie de 0-3.
Met deze uitslag gingen wij de rust in.

In de 49ste sec in de tweede helft, na weer een goed opgezette aanval, werd de 0-4 verzilverd door M. Louwe . Watervogels begon AORC nog meer onder druk te zetten.
AORC speelt een andere tactiek en creëerde daardoor meer kansen met recht kansen maar helaas wist men deze niet te verzilveren…….
L.Verschoor zocht de combinaties op en scoorde in de 28ste en de 29de minuut de 0-6
en de 0-7.
AORC heeft nog 11 minuten zuivere speeltijd om iets aan de achterstand te doen.
Doordat AORC bij balbezit meer vooruit durft te spelen kreeg in de 36de minuut S. Revet twee opgelegde kansen om de 0 van het scorebord weg te halen. Helaas het bleef bij kansen….

Ondanks het verlies tegen ZVV Watervogels is AORC weer een ervaring rijker.
Zij hebben goede en minder goed momenten gehad en ondanks dat er 7 doelpunten zijn gevallen zit er zeker vooruitgang in het spel.