Wedstrijdverslag: AORC /Lebo Vastgoed - APGS | Ronde 2 | West I Zaal - 2010-2011

AORC /Lebo Vastgoed - APGS
6 4

Wedstrijddatum: vrijdag, 17 september 2010
Aanvangstijd: 18:45 u

AORC/Lebovastgoed verslaat APGS met klein verschil

In de Amsterdamse derby in sporthallen Zuid opende AORC vrij snel de score. Stefanie Gorter dribbelde van buiten naar binnen en scoorde 1 – 0. Druk op de helft van APGS leverde veel balveroveringen op en kansen, maar geen doelpunten.
Halverwege de eerste helft schoot Marjan Brouwer richting 2e paal en wist Sharon Sausele te scoren. Zij scoorde later ook de 3 - 0.
Het was Mendaly de Kok die met een boogbal de 3 - 1 wist te maken.

In de tweede helft ontstond er veel ruimte voor APGS. De ploeg wist Margriet Kempenaar voor de 2e keer te passeren. De thuisploeg voetbalde steeds slordiger. Toch was het AORC dat door Marjan Brouwer op 4 – 2 kwam.
Het was APGS dat op gelijke hoogte wist te komen en het leek erop dat AORC gestraft werd voor het onzekere spel.
Uit een vrije trap scoorde Roos Staalduinen en even later onderschepte Marjan Brouwer de bal en scoorde de 6 – 4.
Door deze overwinning is AORC op 6 punten gekomen.