A+ R A-

Organiseert U een toernooi voor het seizoen 2016-2017, email ons dan de gegevens zoals

- wanneer (datum) | internationaal of nationaal

- locatie (uw club gegevens)  wanneer moet men zich aanmelden & emailadres

- welke leeftijdscategorie |  welke klassen

Stuur ons ook uw Clublogo zodat deze erbij gemeld kan worden. Email ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

LRC Leerdam Willy Gersen Ladies Day 16 juni 2018

Zaterdag 16 juni 2018 organiseert LRC Leerdam voor de zevende keer een groot Meidentoernooi.

Leerdam ligt in het midden van Nederland en dat zorgt elk jaar weer voor een mix van deelnemende teams van voetbalclubs uit verschillende districten. Ook voor voetbalteams uit het buitenland zijn wij makkelijk bereikbaar.
Wij gaan voor een gezellig, respectvol en prestatief toernooi op ons sportpark Bruinsdeel te Leerdam. De Fair Play Cup staat symbool voor een sportieve dag. Het voornaamste onderdeel van de dag zijn natuurlijk de voetbalwedstrijden, altijd omlijst met gezellige muziek. Daarnaast is er volop vermaak door diverse attracties en voetbal gerelateerde activiteiten. Positief enthousiasme, gastvrijheid, saamhorigheid, lol, presteren en sportiviteit worden samengevoegd tot het bereiken van een fantastisch toernooi.

Lees meer...

Ladies Only Tournament op 1 juni

Het Ladies Only Tournament 2018

Op vrijdagavond 1 juni 2018 vind alweer de 4e editie plaats van het Ladies Only Tournament bij sv Voorwaarts in Twello

Dit toernooi is voor de volgende leeftijdscategorieën: MO13, MO15 en MO17.

Lees meer...

WSC organiseert jeugdtoernooien

Ook in 2018 organiseert WSC weer een aantal prachtige toernooien voor de jeugd waarbij het voetbal centraal staat. Op het schitterende sportpark Eikendonk aan de Akkerlaan in Waalwijk is het elk jaar tijdens de toernooimaanden weer een groot voetbalfeest.
WSC Waalwijk organiseert compacte toernooien die een dagdeel duren en waar de wedstrijden vlot achter elkaar gespeeld worden.

WSC Waalwijk nodigt uw vereniging van harte uit om teams in te schrijven voor de volgende toernooien:

Lees meer...

Internationaal voetbaltoernooi op 26 augustus 2018

Op zondag 26 augustus 2018 organiseert RKSV Vogido voor de eerste keer een internationaal voetbaltoernooi voor Vrouwen (uitkomend in de 3e of 4e klasse) en MO19 (uitkomend in de 1e of 2e klasse).

Hierbij nodigen wij uw vereniging uit voor deelname aan dit toernooi.
Het toernooi begint ’s morgens om 10:00 uur en wordt op kunstgras gespeeld.

Lees meer...

Jasmin Peters Toernooi op 2 juni 2018

Op zaterdag 2 juni wordt het jaarlijkse Jasmin Peters Toernooi gehouden voor meidenteams in alle categorieën. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deelnemers. Wilt u in 2018 meedoen aan het leukste meidentoernooi van het jaar? Schrijft u dan snel in. Voor een impressie van eerdere edities zie: www.jasminpeters-meidenvoetbaltoernooi.nl.

Klik op lees meer voor welke teams wij dit toernooi organiseren! OPBRENGST: De opbrengst van de loterij en alle donaties is 100% bestemd voor Ronald McDonald Kinderfonds
en Stichting steun EMMA kinderziekenhuis AMC.

Lees meer...

Meidentoernooi op 10 mei 2018

VVIJ organiseert op hemelvaartdag 10 mei een Meidentoernooi. Het toernooi start om 08:30 uur voor MO9, MO11 en MO13.
Vanaf 13:00 uur zijn de MO15 en MO17 aan de beurt.
Het toernooi vindt plaats in IJsselstein, meld je nu aan:

Lees meer...

FC Trias Euregio Cup 2018

In juni 2018 organiseert FC Trias uit Winterswijk voor de 25ste keer het jaarlijkse meisjes en vrouwentoernooi. Winterswijk is gelegen in de groene Achterhoek en grenst aan Duitsland. Vanwege de ligging (dicht bij de grens met Duitsland) en de goede contacten met de oosterburen heeft het toernooi veel deelnemers uit Duitsland.
In 2017 namen ruim 70 teams deel, waarvan 40% uit Duitsland. De Nederlandse teams kwamen uit Gelderland, Overijssel, Noord- Brabant, Limburg, Noord-Holland en Utrecht. Diverse spetterende "interlands” tussen teams uit Nederland en Duitsland gaven het toernooi een extra tintje.

Lees meer...