Wedstrijdverslag: SV Lake Valley - Os Lusitanos | Ronde 17 | Eredivisie Zaal 2011-2012

Lake Valley verliest in slotfase van OS Lusitanos uit Amsterdam

In de 1e helft zijn er kansen over en weer, al zijn het de gasten uit Amsterdam die toch wel de meeste kansen krijgen. Keepster Linsey Philipsen van LV staat wederom een puike partij te keepen. Een mooi corner van LV betekent 1-0 met nog 3 minuten op de klok tot de rust. Beau Nellissen schiet de bal binnen. Helaas voor de thuisploeg weet OS Lusitanos nog voor de rust de gelijkmaker te scoren. (doelpuntenmaakster helaas niet bekend).

Halverwege de 2e helft is het Janice Direks die op aangeven van Jessie Philipsen knap de 2-1 binnen schiet. Vrij snel daarna is het Beau Nellissen die een kans krijgt om te scoren, maar  in een 1:1 situatie met de keepster schiet ze de bal tegen de uitkomende keepster aan.
De druk van OS Lusitanos neemt toe en Lake Valley heeft een aantal keren ontzettend veel geluk met de paal die in de weg staat voor de gasten of keepster Linsey Philipsen die heel veel schoten tegen weet te houden.

En dan breken de laatste paar minuten aan. Met nog 2:36 op de klok valt de gelijkmaker en met nog 0:29 seconden valt de 2-3 in het voordeel van de gasten. LV heeft ontzettend veel strijd geleverd en kei hard gewerkt met zijn allen. Op deze manier hebben we het een topploeg het tot het einde toe ontzettend lastig weten te maken. Helaas dit keer zonder resultaat, maar met deze strijdlust en beleving gaat dat helemaal goed komen.

Door deze nederlaag blijft Lake Valley op de 9e plaats staan met 12 punten. Er zijn nog 4 wedstrijden te spelen.

Wedstrijd 09-03-2012 - SV Lake Valley – OS Lusitanos   2 – 3   (1 – 1)