A+ R A-
Wedstrijdverslag: DTS Ede 1 - Be Quick'28 1 | Ronde 6 | Topklasse 2012-2013
Nederland Nederland
Print 

DTS Ede 1 - Be Quick'28 1
0 0
(0 : ) (0 : )

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 06 oktober 2012
Aanvangstijd: 13:00 u


 Samenvatting

{tweetme}

Verslag van DTS Ede
Door Eveline Zech  

Waar DTS de week ervoor nog 9 doelpunten om de oren kreeg, hield de ploeg zaterdag tegen Be Quick’28 het doel schoon. De eerste helft waren de beste kansen voor de thuisploeg, maar de teller bleef op 0. DTS liet zich in de tweede helft teveel terugdringen door de ploeg uit Zwolle. De enige grote kans van DTS was voor Sanne van Dijk, deze week 15 geworden en dus nu pas speelgerechtigd. Haar schot verdween tegen de kruising. Hierna bleef het vrij rustig voor de goal van de Zwolse keepster. De druk aan de andere kant werd juist steeds groter, maar onder andere dankzij sterk keeperswerk van Claire Bakkum kwam Be Quick’2 niet tot scoren. Zelfs niet toen zij van de scheidsrechter een penalty toebedeeld kregen na aangeschoten hands in het strafschopgebied. De bal werd ruim naast het doel geschoten. Het vierde gelijkspel van het seizoen was een feit toen het laatste fluitsignaal klonk en DTS blijft hiermee op een 8e plek staan.

Aanstaande zaterdag wordt er weer in eigen huis gespeeld. Om 12 uur wordt afgetrapt tegen het Groningse Oranje Nassau, de huidige nummer 5.


Statistiek

Locatie: Ede, Sportpark Inschoten

Opstelling DTS:
Goal: Claire Bakkum; 
Verdediging: Larissa Libosan; Cynthia de Geus; Kirsten Kranenburg (21’ Sanne van Dijk); Anne-Meike Overduin;
Middenveld: Serena Suitela (59’ Annelies Oomen); Renate Vonk; Merlin te Wilt; Petra Boersma-van Rossum (80’ Julia Fielt); 
Aanval: Linda Helbling; Eveline Zech