Wedstrijdverslag: Zuidoost United - SV Lake Valley | Ronde 11 | Eredivisie Zaal 2012-2013

LAKE VALLEY WINT MET DUBBELE CIJFERS VAN ZUIDOOST UNITED

Afgelopen vrijdagavond 23 november hebben de dames van Lake Valley hun 4e overwinning op rij behaald. In Amsterdam in het Bijlmer sportcentrum werd nieuwkomer in de Eredivisie Zuidoost United met 7-13 verslagen. In het begin van de wedstrijd ziet het er niet naar uit dat de uitslag zo groot zal worden. Na 9 minuten spelen is het de thuisploeg dat op 1-0 voorsprong komt. Een minuut later scoort Jessie Philipsen met haar 1e doelpunt van dit seizoen de gelijkmaker, 1-1. Weer een minuut later neemt Zuidoost United weer de leiding door er 2-1 van te maken. 6 minuten voor de rust is het Djarmelza van Putten die na een mooie individuele actie de 2-2 scoort. Na eerst een 10m gemist te hebben is het Lori Peeters die opnieuw aan zal leggen en ditmaal met succes, 2-3. Na een foutieve breedtepass onderschept Judith Rouwenhorst de bal en maakt er 2-4 van. De 2-5 is wederom een 10m van Lori Peeters. Nog voor rust maakt Jessie Philipsen haar 2e van de avond en zet de stand op 2-6. Net voor rust valt de 3-6 en met nog 0.53 op de klok is het Yvon Gerrits die de 3-7 ruststand zal bepalen.

Na de rust veranderde er weinig aan het spelbeeld en zullen er veel doelpunten blijven vallen. Na 4 minuten spelen valt de 4-7. Judith Rouwenhorst zal na goed doorzetten de 4-8 scoren. De 4-9 van Beau Nellissen valt uit een corner en de 4-10 van Jessie Philipsen krijgt ze perfect aangegeven door Judith Rouwenhorst. Na een time out van de thuisploeg scoren ze vrij snel achter elkaar de 5-10 en de 6-10. Met nog 5 minuten te spelen scoort Jessie Philipsen de 6-11, ditmaal op aangeven van Yvon Gerrits. De 6-12 scoort Jessie Philipsen na een mooie individuele actie. Het laatste doelpunt van Lake Valley zal deze avond gemaakt worden door Beau Nellissen die er 6-13 van maakt. Net voor het eindsignaal zal Zuidoost United nog eenmaal scoren en zo wordt de eindstand 7-13.

Volgende week vrijdag 30 november staat de uitwedstrijd tegen Dansschool Bierstekers op het programma.

Locatie: SPORTCENTRUM BIJLMER