A+ R A-
Wedstrijdverslag: AORC /Lebo Vastgoed - Dansschool Biersteker | Ronde 4 | West I Zaal - 2010-2011
Print 

AORC /Lebo Vastgoed - Dansschool Biersteker
1 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: vrijdag, 01 oktober 2010
Aanvangstijd: 18:25 u


 Samenvatting

AORC/Lebo  en Biersteker delen de punten

Toch wel enigszins bezorgd ging  Dansschool Biersteker afgelopen vrijdagavond naar Amsterdam.
Wetende, dat het een heel zware wedstrijd zou worden. Dansschool Biersteker miste Sharon Kok en Bianca Zeeman, die beiden geblesseerd waren, en ook Jaimy Visser, die niet beschikbaar was en dat gold ook voor Marit Balder. Het zou dus roeien worden, met de riemen die er waren . Bert van Hemert had er voor gekozen om het team aan te vullen met Cynthia Kootker, en dus met 2 wissels te spelen. Wat in zou houden, dat de speelsters die goed in de wedstrijd zaten zolang mogelijk te laten staan.
Hoewel Dansschool Biersteker al vanaf de eerste minuut sterk onder druk werd gezet door AORC, door o.a. Marjan Brouwer en Stefanie Gorter,wist Jesca Willemsen alles te pakken wat op doel werd geschoten. Het was pas eigenlijk in de 7e minuut, dat Dansschool Biersteker de bal goed in de ploeg wist te houden, en liet zien dat het ook nog goed kon voetballen, en ook AORC moest voor de verandering eens achter Dansschool Biersteker aan lopen. Marintha Louwe kreeg een beste kans, maar de bal ging net voor het doel langs. Ook Houria Ben Imouaz leverde een goed schot op doel af, maar Jesca Willemsen had alles. Het was en het werd haar avond. In de 7e minuut was Dansschool Biersteker weer in de aanval. Marintha Louwe kreeg de bal op links, ze speelde 2 tegenspeelsters uit, en legde bal in de kruising binnenkant 2e paal. Keepster Margriet Kempenaar was kansloos. Marintha Louwe 0-1.
AORC  was geschrokken, maar niet aangeslagen. Het was in de zelfde minuut dat Marjan Brouwer over links iedereen er uit loopt, en de bal binnenkant 2e paal binnen schiet. Deze keer was Jesca Willemsen kansloos. Marjan Brouwer 1-1. Ondanks diverse aan vallen van weerszijden werd dit ook de wisselstand.
De tweede helft gaf eigenlijk hetzelfde beeld, als in de eerste helft. Van weerskanten aanvallen en schoten op het doel, van AORC zijde, veelal Marjan Brouwer, Kaoutar Oulad Youssef en Stefanie Gorter. Maar laatste vrouw Stefanie Hand en daar achter de voortreffelijke keepster Jesca Willemsen wisten elk keer te voorkomen, dat AORC scoorde. Ook Dansschool Biersteker wist nog een aantal beste kansen te creëren. De voortreffelijk spelende Myra Wijngaarden ging er een paar keer goed langs op links, maar zag haar schoten gestopt door Margriet Kempenaar. Ook Bianca Webeling en Cynthia Kootker zagen hun schoten maar rakelings gestopt. Cynthia Kootker, die voor de eerste keer mee deed, speelde een hele goede wedstrijd, nam geen enkel risico, en stond altijd op de goede plek. Het gevaar zat deze keer echt in de laatste minuut. En dat gold voor beide partijen. In de laatste minuut ging Marjan Brouwer recht op het doel van Jesca Willemsen af.
Jesca pakte de bal schitterend, en gooide de bal ineens naar voren op Marintha Louwe. Deze wist de bal echter niet bij de 2e paal totaal vrijstaande Bianca Webeling te krijgen, anders was het meest onwaarschijnlijke nog gebeurd. Het bleef echter 1-1, en Dansschool Biersteker was er echt blij mee, want AORC staat niet voor niets ongeslagen bovenaan.


Opstelling AORC/Lebovastgoed:
Margriet Kempenaar / Stefanie Gorter / Kaoutar Ouled Youssef / Sharon Sauselé / Marjan Brouwer / Houria Benlmouaz / Anne Heijmans / Marloes Hees / Ilonka Sloote

Opstelling Dansschool Biersteker:
Jesca Willemsen(doel), Marintha Louwe(1x), Bianca Webeling, Myra Wijngaarden, Daisy Oosterink en Cynthia Kootker.