Wedstrijdverslag: FC Twente - PEC Zwolle | Ronde 21 | Eredivisie Veld 2015-2016

(0 : ) (0 : )

Wedstrijddatum: vrijdag, 25 maart 2016
Aanvangstijd: 19:30 u

FC Twente Vrouwen verliest van PEC Zwolle

FC Twente Vrouwen heeft vrijdagavond de Overijsselse derby tegen de vrouwen van PEC Zwolle  met 1-2 verloren. Na een 0-0 ruststand was het PEC Zwolle dat de score in de tweede helft opende.

De gelijkmaker viel na ruim een uur spelen uit eigen goal van de tegenstander. Ondanks verschillende grote kansen lukte het de ploeg van Arjan Veurink vervolgens niet op voorsprong te komen. Waar het op een gelijkspel leek uit te draaien scoorde PEC in blessuretijd de winnende treffer.

Voorafgaand aan de wedstrijd was er een minuut stilte ter nagedachtenis aan Johan Cruijff. In de 14e minuut kwam er tevens een lang en luid applaus van de tribune.

Statistieken:

Wedstrijd: FC Twente - PEC Zwolle

Datum: vrijdag 25 maart 2016 (Goede Vrijdag)

Locatie: TATA Steel Stadion te Velsen

Betreft: competitie ronde 21

Ruststand: 0-0

Eindstand: 1-2

Aantal toeschouwers:

Bijzonderheid: Dit was de 1e overwinning voor PEC Zwolle Vrouwen dit seizoen!

Scoreverloop

52e min. 0-1 Esmee de Graaf
63e min. 1-1 Judith Frijlink eigen inzet PEC
90+ 2 min. 1-2 Jorie Schepers

Opstelling  Ubachs, Roetgering, van der Gragt, Kerkdijk, Munsterman, Erman (56’ R. Jansen), Heuver (88’ Hendriks), Renfurm, Roord, E. Jansen, Ellouzi (67’ Onzia)