A+ R A-

LRC Leerdam Willy Gersen Ladies Day 16 juni 2018

Zaterdag 16 juni 2018 organiseert LRC Leerdam voor de zevende keer een groot Meidentoernooi.

Leerdam ligt in het midden van Nederland en dat zorgt elk jaar weer voor een mix van deelnemende teams van voetbalclubs uit verschillende districten. Ook voor voetbalteams uit het buitenland zijn wij makkelijk bereikbaar.
Wij gaan voor een gezellig, respectvol en prestatief toernooi op ons sportpark Bruinsdeel te Leerdam. De Fair Play Cup staat symbool voor een sportieve dag. Het voornaamste onderdeel van de dag zijn natuurlijk de voetbalwedstrijden, altijd omlijst met gezellige muziek. Daarnaast is er volop vermaak door diverse attracties en voetbal gerelateerde activiteiten. Positief enthousiasme, gastvrijheid, saamhorigheid, lol, presteren en sportiviteit worden samengevoegd tot het bereiken van een fantastisch toernooi.



Om te komen tot een gezellig en spannend toernooi nodigen we teams van de onderstaande leeftijdscategorieën uit om zich in te schrijven. Er zijn géén inschrijvingskosten verschuldigd.
Graag bij de inschrijving de vermelding van de huidige klasse indeling, zodat een min of meer gelijkwaardige poule indeling kan plaatsvinden.


•    Meiden onder de 19 (MO19)
                        
•    Meiden onder de 17 (MO17)
                                        
•    Meiden onder de 15 (MO15)


De bedoeling is steeds 2 poules van 4 ploegen voor elke leeftijdscategorie te realiseren, gevolgd door een kruiswedstrijd en een finalewedstrijd voor de 1e  tot en met de 8e plaats. Alle deelnemende teams spelen dan 5 wedstrijden. Tijdsduur van de wedstrijden variëren per leeftijdscategorie.

De diverse categorieën spelen het voetbaltoernooi en doen de overige activiteiten de gehele dag door elkaar. Daardoor omvat het toernooi de gehele dag voor elke categorie. De aanvangstijd zal zijn ongeveer half tien in de morgen en de eindtijd ongeveer vier uur in de middag.

Alle deelnemende teams gaan met een prijs naar huis. Verder zal er een sportiviteitprijs per categorie uitgereikt worden en zijn er bokalen voor winnaars van overige activiteiten. De super hoofdprijs
is voor de Overall Winnaar. Deze wordt bepaald op basis van alle klassementen waarbij het Fair Play
klassement het zwaarst weegt.

Aanmeldingen of nadere informatie is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummers
0345-618957/06-37297688. Na aanmelding ontvangt u per omgaande een bevestiging per mail terug.

Hopelijk zien we uw teams op zaterdag 16 juni 2018 voor een fantastische voetbaldag!

Angela van Dijk - Kruyswijk
Toernooicommissie Meiden v.v. LRC Leerdam