A+ R A-
Wedstrijdverslag: Os Lusitanos - Noordzee | Ronde 11 | Eredivisie Zaal 2011-2012

Os Lusitanos - Noordzee
1 0
(0 : ) (0 : )

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: vrijdag, 02 december 2011
Aanvangstijd: 19:30 u
Toeschouwers : 25


 Samenvatting

Verslag Noordzee
Door Jerry van Toor

Vrouwen Noordzee strijdend ten onder
 
De Scheveningse vrouwen moesten vrijdagavond aantreden tegen de nummer 2 van de competitie OS Lusitanos. De voorbereiding van Noordzee verliep niet geheel vlekkeloos en zo gebeurde het dat Noordzee deze avond met 5 speelsters het strijdperk moest aantreden en dat hebben de dames van Lusitanos geweten ook. De dames van Noordzee beperkten zich tot verdedigen en onder aanvoering van Krishna Meeuwis hielden de dames van Noordzee tot de rust stand, 0-0.

Lusitanos hanteerde een te laag baltempo en de positiewisselingen verliepen ook niet geheel vlekkeloos. Noordzee zette goed druk op de speelster met bal en als er een bal tussendoor vloog was het een prooi voor Krishna Meeuwis. Ramona Lukassen had zelfs nog een goede kans om Noordzee op voorsprong te zetten echter haar volley trof geen doel.

De 2e helft probeerde Lusitanos nog meer druk naar voren te zetten in de wetenschap dat het voor het 5-tal dames van Noordzee een slijtage slag zou worden maar ook toen gaf Noordzee geen krimp. Helaas moest Noordzee na 25 minuten gespeeld te hebben de 1-0 incasseren een bal die van dichtbij werd ingeschoten door Lusitanos. Op dat moment denkt je dan dat Lusitanos erop en erover gaat maar niets was minder waar er was zelfs een fase waar Noordzee druk op de helft van Lusitanos ging zetten en de beste kansen kreeg echter Jesca Willemsen was een sta in de weg. Na afloop werden de dames van Noordzee gecomplimenteerd voor de wijze waarop ze hebben gestreden maar stonden wel met lege handen. 

Volgende week zijn de vrouwen van Noordzee vrij van competitieverplichtingen en de week daarop 16-12-2011 wacht FC Gelre. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal De Blinkerd aanvang 21.30 uur. Tot ziens.  


Statistieken:
 
0-0 Rust
1-0 Lusitanos.
 
Opstelling Noordzee:
Krishna Meeuwis, Liesbeth Migchelsen,Ramona Lukassen,Debbie van Toor,Kristel Koppers.