Wedstrijdverslag: RKHVV 1 - RCL 1 | Ronde 18 | Topklasse 2012-2013

(0 : ) (1 : )

Wedstrijddatum: zaterdag, 23 maart 2013
Aanvangstijd: 14:30 u

Tijdlijn

rood Min. 33 ::<br />Kirsten Kok doelpunt Min. 90 ::<br />Samantha Stojanovic doelpunt Min. 12 ::<br />Lesley Landweer

Tijd Gebeurtenis
90doelpuntSamantha Stojanovic (0-2)
33roodKirsten Kok (elleboog)
12doelpuntLesley Landweer (0-1)

Verslag RKHVV
Door Renée de Vries

Na twee overwinningen vandaag een belangrijke wedstrijd tegen RCL. Wil RKHVV uit de gevarenzone komen dan zal ook deze wedstrijd gewonnen moeten worden.

RKHVV begint redelijk goed aan de wedstrijd. Na 3 minuten valt de bal uit een corner bij Carolien voor de voeten, haar schot kan echter worden gekeerd. Na 13 minuten komt RCL op de helft van de tegenstander en de warrig leidende scheidrechter geeft een vrij bal. Ondank de grote afstand tot het doel, dwarrelt deze bal er in een keer in 0-1.
Na deze goal daalt het nivo van de wedstrijd flink. Beide teams kunnen de bal net in de ploeg houden. Het is erg onrustig en er worden veel lange ballen gespeeld. Hierbij is de beste kans voor RCL maar gelukkig faalt de spits oog-in-oog met Anne en schuift ze de bal naast het doel.

De wedstrijd wordt er niet vriendelijker op, en in de 34e minuut krijgt een RCL speelster een terechte rode kaart na een elleboog. Hierna gebeurt er vrij weinig, RCL is reeds begonnen met tijdrekken en RKHVV speelt te onzorgvuldig en creëert geen enkele kans. Wel krijgt Gila nog een gele kaart na een mooie tackle. En met een 0-1 stand wordt er gerust.

In de rust wordt er gewisseld, Marieke P gaat eruit en Roxanne komt voor haar in de plaats. RKHVV wil druk vooruit zetten door 3-4-3 te gaan spelen. Maar de eerste kansen zijn voor RCL bij de eerste kans een goede redding van Anne. Daarna schiet de spits nog in het zijnet.  In de 63e minuut is er eindelijk een kleine kans voor RKHVV deze wordt helaas door Diede niet omgezet tot een treffer. In de 64e minuut komt Elle in het veld voor Geke

Ondanks dat RCL met 10 man speelt blijven ze de gevaarlijkste ploeg maar Anne houdt ons in de wedstrijd met goed keeperswerk. Er volgt nog een goede actie en dito voorzet van Carolien maar deze bal wordt door iedereen gemist. In de 91e minuut wordt er niet goed verdedigd en wordt het uiteindelijk 0-2.