Wedstrijdverslag: Ter Leede 1 - RVVH 1 | Ronde 2 | Topklasse 2011-2012

Wedstrijddatum: zaterdag, 10 september 2011

geel

geel-rood

Verslag Ter Leede
      Website Ter Leede Dames

Ook deze zaterdag weer een warme dag. Ter Leede begon aanvallend en kreeg na 6 minuten al een goede kans. De lob van Merel kwam helaas op het dak van de goal terecht. Slordig voetbal en mooie aanvallen wisselden elkaar af. In de 16e minuuut was het Kim die zo'n mooie aanval afrondde. 1-0. Nog geen twee minuten later was het alweer gelijk. Uit een corner kon een speelster van RVVH, totaal vrijgelaten, knielen en de bal moeiteloos in koppen. Het wisselvallige spel hield verder tot de pauze stand.
      Direct na de pauze zette Ter Leede meer druk en in de 51ste minuut maakte Anouk met een afstandsschot de 2-1. Kort na dit doelpunt kreeg Celine haar tweede gele kaart en moest Ter Leede met 10 speelsters verder. RVVH zette aan, maar na een dubbele wissel, verzette Ter Leede de bakens. Na een lange rush en goed doorzetten maakte Lavinia de 3-1. Ondanks het spelersondertal, bleef Ter Leede de meest aanvallende ploeg en aan het eind van een schitterende aanval was het wederom Lavinia, die dit keer de bal direct op haar slof nam en snoeihard de 4-1 maakte.
      De eerste overwinning is binnen en volgende week wacht in Amsterdam de uitwedstrijd tegen Buitenveldert.

Locatie: Sportpark Roodemolen te Sassenheim