doelpunt Min.  ::<br />Danique Zadelhoff, van

Verslag van Ste.Do.Co.
Door Jan Koppenol

Ste.Do.Co. verliest opnieuw ongelukkig

Vandaag was niet te zien dat het verschil tussen Ste.Do.Co. en Saestum op het veld in punten erg groot is. De thuisclub begon gelijk wel met het opbouwen van een overwicht,
en dat leidde tot een aardige kans voor ex-Ste.Do.Co. speelster, Dominique van Wensveen. Maar haar slimme lob ging zowel over keeper Leyla Bagci als over het doel heen.
Daarna ontspon zich een min of meer gelijk opgaand duel, zonder dat er al te gek veel kansen gecreëerd werden voor beide doelen. Het was dan ook volstrekt logisch dat de rust met een 0-0 stand werd bereikt.

In de tweede helft werd direct uit een ander vaatje getapt. In de 45e minuut brak gelegenheidsspits Sanne Brand door de verdediging van Saestum heen, maar verzilveren kon ze deze kans niet. In de daarop volgende aanval van Saestum trof Dominique van Wensveen de paal, maar daarna bleven het tot de 60e minuut grote kansen uit en aan Ste.Do.Co. zijde begon men te hopen op een punt tegen een topploeg. Sommigen uit Hoornaar hoopten zelfs op meer, maar zoals wel vaker dit seizoen sloeg het noodlot voor de vrouwen van Ste.Do.Co. weer toe. Invaller Danique van Zadelhoff werd een moment uit het oog verloren en haar harde schot was de uitblinkende keeper Leyla Bagci te machtig: 1-0. Ondanks verwoede pogingen van Ste.Do.Co. om de stand weer gelijk te trekken, lukte dat niet.

Opstelling Ste.Do.Co.:
Doel: Leyla Bagci
Verdediging: Renate Vos, Roos Havermans, Goedele Kreté en Esther Lakerveld Middenveld: Joelle de Bondt, Kelly Bogaerts, Anne Bik
Aanval: Sanne Brand. Lotte Coerts, Denise van Gessel