A+ R A-
Wedstrijdverslag: RVVH 1 - Ter Leede 1 | Ronde 13 | Topklasse 2011-2012

RVVH 1 - Ter Leede 1
2 2
(2 : ) (1 : )

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 10 december 2011
Aanvangstijd: 13:30 u


Gebeurtenissen

geel

    doelpunt


     Samenvatting

    Verslag van Ter Leede
    Door Salman Khawaja

    Een uitwedstrijd die heerlijk begon voor Ter Leede werd toch nog met een 2-2 afgesloten.
     
    Tegen RVVH, wat staat voor Ridderkerkse Voetbal Vereniging Hercules, waren de eerste kansen voor Fien de Leeuw maar de absolute scherpte ontbrak. Tegen de verhouding in neemt de thuisclub een voorsprong en bereidt deze verder uit naar een comfortabele 2-0. Net voordat de kleedkamers opgezocht kunnen worden, voor de nodige feedback en verbeteringen, prikt Fien de Leeuw op aangeven van Merel van Dongen, de aansluitingstreffer binnen, 2-1.
     
    Na rust zijn de dames van ad-interim trainer-coach Cees Fielmich de bovenliggende partij maar het kost aardig wat moeite om door het hechte blok van RVVH te breken. Uiteindelijk lukt om Lavinia Poku in stelling te brengen en zij brengt haar team op gelijke hoogte. Met 25 punten uit 13 wedstrijden staat Ter Leede op een tweede plek in de Topklasse. De winterstop is hiermee officieel van start gegaan zodat als de weersomstandigheden het toe laten pas weer in februari 2012 in actie gaan komen.


    Statistiek

    Locatie: Ridderkerk

    Opstelling Ter Leede:
    Melissa van der Wiel; Kitty Susan, Monica Hoogendam, Celine van Loe, Karen van den Oever; Anouk van Haaster, Bente Boogaard, Merel van Dongen; Lavinia Poku, Daphne van Kruistum, Fien de Leeuw.
    Wissels: Stephanie de Lange (Bente Boogaard), Manon Micka (Celine van Loe), Myriam van Roeden. (Daphne van Kruistum)