post

Oranje | Oefenwedstrijden schaduwteams O15 en O16

De dag nadat de volwassen Oranjeleeuwinnen in Valenciennes een gelijkspel speelden in het Tournoi de France spelen de jonge meiden van de landelijke onder 15 en 16 hun oefenduels.

Vanmiddag om 15.30 uur speelt Landelijk MO15 in Delden een oefenduel tegen de Beloften van FC Twente.
Vorige week werd er nog een duel met 2 – 1 gewonnen tegen de 3e divisie jongens onder 15 van Sparta Nijkerk.
Deze foto werd gemaakt na afloop samen met de jongens Sparta Nijkerk.

Het tweede vriendschappelijke duel vandaag wordt door O16 gespeeld om het terrein van G.V.V.V. Veenendaal, daar wordt er ook gespeeld tegen de jongens O15 met een aanvulling van een paar talenten uit de MO17.
Deze oefenwedstrijd zal worden gespeeld op het hoofdveld van sportpark Panhuis.

De speelsters die uitgenodigd zijn voor het Nederlands team werken om 14.00 uur al een training af op het hoofdveld. De geselecteerde speelsters komen uit het hele land en er zijn ook twee speelsters uitgenodigd die in de Duitse competitie voetballen. Ook speelsters van de bekende profclubs Ajax, FC Twente en Feyenoord hebben een uitnodiging ontvangen. Deze wedstrijd wordt door de KNVB samen met G.V.V.V. georganiseerd en is een promotie voor het meisjes en vrouwenvoetbal.

G.V.V.V. heeft een grote meisjes en vrouwenafdeling, die met de jeugdteams op het hoogste niveau uitkomt. De toegang om deze wedstrijd te bezoeken is gratis.

Op de foto: Oranje Onder 16 tijdens interland wedstrijd tegen België.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.