post

Oranje | Oranjeleeuwinnen behalen grootse overwinning op Turkije.

Vooraf was er al van uit gegaan dat de Oranjeleeuwinnen een overwinning zouden behalen op Turkije, maar een 0 – 8 had niemand verwacht.

Het duurde toch nog bijna een half uur eer Shanice van de Sande de eerste goal scoorde op aangeven van Vivianne Miedema.
Daarna bleven de goals en mooie assists van Shanice komen.
Maar liefst 4 keer was Shanice de aangeefster voor een goal.
Daniëlle van de Donk behaalde haar tweede hattrick.
Sherida Spitse scoorde uit een penalty en in de laatste minuut via een geweldig mooie vrije trap.
Uiteraard was ook Miedema weer productief, 2 keer waaronder de eerste een mooie kopbal.
Aniek Nouwen mocht voor het eerst op een basisplek starten en speelde een degelijke wedstrijd.
Ook een debutant vanavond, Katja Snoeijs viel de laatste 20 minuten in voor Vivianne Miedema.
Bondscoach Sarina Wiegman was uiteraard zeer tevreden over deze wedstrijd.