post

Eredivisie | Davinia Vanmechelen stapt over naar FC Twente

Belgisch international Davinia Vanmechelen zal komend seizoen uit gaan komen voor FC Twente Vrouwen. Vanmechelen stond onder contract bij Paris Saint Germain en kwam vanaf de winterstop uit voor PSV Vrouwen. De speelster zal per direct aansluiten bij de selectie van FC Twente Vrouwen.

Davinia Vanmechelen is enthousiast om voor FC Twente Vrouwen te gaan spelen: “Ik heb goede verhalen gehoord over FC Twente Vrouwen. Het is een familieclub met een goed en hecht team, dat past bij mij als speelster. Tevens heeft FC Twente Vrouwen afgelopen seizoen het kampioenschap behaald, dat maakt deze stap extra mooi. Voor komend seizoen wil ik belangrijk zijn tijdens wedstrijden. Ik hoop hier plezier te gaan combineren met hard werken. Het zou mooi zijn als we met deze ploeg ver komen in de Champions League en hopelijk wederom het kampioenschap van de Eredivisie Vrouwen kunnen behalen.”

Technisch manager Rene Roord is heel blij dat Vanmechelen heeft getekend: “Het is mooi dat we Davinia naar FC Twente hebben kunnen halen. Ze is het grootste Belgische talent op de velden, die een lastige periode heeft gehad bij Paris Saint Germain. Hopelijk komt ze bij ons weer helemaal tot bloei.”

Bron en foto’s: FCTwente.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.