post

Zaal | Drs. Vijfje dwingt derde duel af in finale zaal titel vrouwen

De strijd om het nationale zaalvoetbalkampioenschap bij de vrouwen mondt uit in een climax. Drs. Vijfje heeft op overtuigende wijze een derde alles beslissend duel afgedwongen door TPP-Rotterdam in het eigen Topsport Centrum Rotterdam met 4-0 te verslaan. De Rotterdamse vrouwen hadden het eerste duel in Groningen met 3-0 gewonnen.

De kampioensschaal stond al te glimmen in het Topsport Centrum, maar Drs.Vijfje wenste niet mee te werken aan een Rotterdams feestje. Dat maakten de studenten uit Groningen vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk. Binnen zes minuten stond er 0-2 op het scorebord. Sharon Luttmer prikte twee doelpunten achter de Rotterdamse goalie Bianca Troost.


Die mokerslag kwam TPP-Rotterdam niet meer te boven. Nog voor de rust vergrootte Annabel ten Broeke de voorsprong naar 0-3. Na rust gooide dezelfde speelster met de vierde Groningse treffer het duel in het slot. Drs. Vijfje dwong met de overtuigende en verdiende zege een derde duel af in de play-offs-finale van het zaalvoetbalkampioenschap bij de vrouwen. Deze allesbeslissende wedstrijd wordt op 24 mei gespeeld, opnieuw in het Topsport Centrum in Rotterdam-Zuid, omdat TPP in de reguliere competitie hoger is geëindigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.