Ingezonden | Het was weer een mooie vrijdagavond voor onze Berkel VR30+1 vrouwen

Organiserende vereniging was dit keer XerxesDZB en dus was het een mooi samenzijn op sportpark Faas Wilkes met alle toppers uit de regio die in deze competitie fanatiek een balletje trappen maar ook genieten van de sfeer,het samenzijn en de gezelligheid.
Berkel opende de avond tegen Rozenburg en was in het begin nog zoekende ,iets waar de gasten van profiteerde en op voorsprong kwamen.
Berkel rechte echter de rug en kwam via Corine van der Gaag op gelijke hoogte,zij scoorde fraai uit een onmogelijke hoek  waarna Simone van Leeuwen met een droog schot in de verre hoek berkel aan de verdiende overwinning hielp.
Tegen CKC had Berkel minder moeite en won dan ook vrij gemakkelijk met 2-0 door doelpunten van Corine van der Gaag en Simone van Leeuwen .
Hierna stond de wedstrijd Smitshoek-berkel op het programma en deze match dreigde gestaakt te worden ivm ontbreken van een bal.
De meiden  waren er bijna over uit dat ze het af zouden doen met een wijntje en de punten te verdelen tot ze een bal konden gebruiken van de mannen naast hun op een ander veld.
De blauw-gele trots uit Lansingerland kwam vervolgens op 1-0 via Nadia Roukes  na een mooie individuele actie waarbij ze iedereen uitkapte, rondje om de as kapte en buitenkant  rechts de bal in de touwen joeg. De  2-0 kwam van Linda van Campenhout en de  2-1 was de mooiste goal van het toernooi; voorzet op maat en harde kopbal in de kruising.
Hierna liet Simone van Leeuwen haar klasse zien door twee keer subliem te scoren want zowel de
3-1 en 4-1 waren beiden identieke strakke schoten in de verre hoek. Wedstrijd dus gespeeld maar de koek was nog niet op want met een mooi geplaatst schot tekende Linda Welles voor de 5-1.
Die zelfde Linda gaf vervolgens ook nog een mooie voorzet op Corine van der Gaag en die wist daar wel raad mee,scoorde fraai en bepaalde zo de eindstand op een mooie 6-1 voor Berkel.
Het slotstuk tegen  XerxesDZB ging helaas verloren,Berkel kon een tijd de nul houden maar de individuele klasse van XerxesDZB bepaalde uiteindelijk de wedstrijd en het resultaat, 3-0 verlies.
Winst en verlies dus maar het was weer genieten voor een ieder en dat straalde er ook van af.
En zo was het weer een mooie avond voor alle teams die natuurlijk werd afgesloten met dé befaamde derde helft inclusief bittergarnituur,een lekker drankje  en de nodige gesprekken.
De laatste avond in deze competitie is op vrijdag 24 mei en dan is CVV Berkel de organisator dus hopen we op veel publiek op ons mooie sportpark!!

Boven L-R Jennifer Gittling,Corine van der Gaag, Fenneke van der Breggen, Linda van Campenhout en Carina Gilhuys. Onder L-R Simone van Leeuwen, Linda Welles,Nadia Roukes en Angelique Bosman-van de Pad

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.