Champions League | Finale gaat tussen Barcelona en Olympique Lyon

Vandaag waren de returns voor de halve finale UEFA Women’s Champions League.
Barcelona versloeg opnieuw Bayern München met 1 – 0 en was daarmee als eerste bekend als finalist.

Olympique Lyon en Chelsea  kwamen een paar uur later het veld op in Engeland, in Frankrijk was Lyon met 2 – 1 eerder te sterk voor Chelsea.
Op Kingsmeadow waren met 4670 kijkers vanmiddag een record aantal toeschouwers bij deze wedstrijd.

Vandaag eindigde deze wedstrijd in een 1 – 1 gelijkspel wat betekent dat Lyon door gaat naar de finale op 18 mei in Boedapest.
In minuut 17 was het Le Sommer die Lyon op voorsprong zette, maar in minuut 34 bracht Ji voor Chelsea de gelijkmaker.

Shanice van de Sanden kwam in minuut 69 het veld op en mocht ook nog haar minuten maken.

Olympique Lyon staat nu voor de vierde keer op rij in de finale en speelt nu haar achtste finale in totaal.
Kaartjes voor de finale kun je hier bestellen

2 thoughts on “Champions League | Finale gaat tussen Barcelona en Olympique Lyon