Eredivisie | Voorbeschouwing van het programma voor 26 april 2019


De spanning stijgt met de dag voor de teams die kampioen van Nederland kunnen worden, met nog 2 rondes te gaan zijn het FC Twente, Ajax en PSV die allen nog  kans maken op het kampioenschap.
Mocht Ajax vanavond de zenuwen niet onder controle te hebben en tegen DO Den Haag niet verder komt dan een gelijk spel, dan is FC twente bij winst op PSV al kampioen.
Maar uiteraard is de bal rond en kan er nog van alles gebeuren waar we niet op rekenen.
Zelfs PSV kan met nog twee wedstrijden te gaan en bij winst in beide wedstrijden kampioen van Nederland worden.
Ajax heeft het nadeel dat het met afronding naar boven in deze play-off is begonnen en met gelijk aantal punten zal de concurrent dan winnaar worden.

In de B-Poule staat echt werkelijk niets meer op het spel, alle plekken staan al vast, dus de laatste 2 wedstrijden staat alleen de eer van de winst op het spel.
Mooi moment voor de trainers om alvast te testen met toekomstige talenten uit de Beloften?
Achilles’29 begint aan haar laatste 2 wedstrijden in de hoogste klasse voor het vrouwenvoetbal, zeer teleurstellend dat er geen reddingsplan is geslaagd om deze meiden onder Achilles’29 of een andere BVO in de omgeving in stand te houden.
Nu gaan we komend seizoen naar een eredivisie toe met 8 clubs en zeer waarschijnlijk wel een competitie met 28 wedstrijden, 2 keer uit en 2 keer thuis spelen, einde dan van de huidige Play-offs.
maar later meer hierover uiteraard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.