post

Eredivisie | Roos van der Veen met ingang van volgend seizoen naar sc Heerenveen Vrouwen

De eerste selectie van sc Heerenveen Vrouwen wordt met ingang van volgend seizoen versterkt door jeugdinternational Roos van der Veen. De 17-jarige verdedigster komt over van KNVB Talententeam Zuid (voorheen CTO Eindhoven) om in Heerenveen een volgende stap in haar voetbalcarrière te zetten.

Roos van der Veen ziet er enorm naar uit om komend seizoen aan te sluiten bij de hoofdmacht van sc Heerenveen Vrouwen: ‘ sc Heerenveen is een mooie club met een hele goede selectie.
Ik ben ervan overtuigd dat ik hier in Friesland veel kan leren. Ik hoop dat ik speelminuten mag maken en daarmee ook belangrijk kan zijn voor het team.’ Roos van der Veen is niet de enige uit het gezin Van der Veen die het shirt met de pompeblêden gaat dragen.
Haar jongere zusje Jet van der Veen speelt  de beloften van de Friese club. ‘Het is super leuk dat mijn zusje en ik allebei voor sc Heerenveen mogen voetballen.
Nu kunnen we elkaar vaker zien trainen en spelen! Haar enthousiasme over deze club heeft er ook mede aan bijgedragen dat ik de keuze heb gemaakt om naar Heerenveen te komen’, besluit een gemotiveerde Roos van der Veen.

Afbeeldingsresultaat voor Roos van der Veen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.