post

Eredivisie | PSV Vrouwen contracteert topscorer Joëlle Smits

PSV Vrouwen heeft zich per komend seizoen verzekerd van de diensten van Joëlle Smits. De talentvolle 19-jarige aanvalster van nu nog FC Twente ondertekende woensdagmiddag een driejarig contract in het Philips Stadion en sluit in de zomer aan in Eindhoven.

Toptalent uit eigen regio
Jeugdinternational Joëlle Smits komt uit ’s-Hertogenbosch en speelde twee jaar bij het CTO Talent Team Zuid, waarna ze in 2017 de overstap maakte naar FC Twente. In de Eredivisie Vrouwen maakt Smits vooralsnog veel indruk met 38 goals in 37 competitieduels. Dit seizoen is ze al goed voor 18 treffers en daarmee is ze tot op heden ook de meest productieve speelster in de vaderlandse competitie. ”Ik ben heel blij om weer terug te komen in Brabant, het is van jongs af aan een droom geweest om voor PSV te spelen”, zegt Smits over haar overstap.

Joëlle Smits toont haar toekomsige shirt FOTO PSV vrouwen

PSV verheugd 
De beloftevolle jeugdinternational zette haar handtekening onder het contract onder toeziend oog van directielid Peter Fossen en manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers ”Wij zijn erg content met de komst van Joëlle als groot talent uit de regio. Met het oog op volgend seizoen is zij een type speelster die we graag bij PSV zien voetballen.”

Bron & Foto’s  : PSV vrouwen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.