Buitenland | Overige buitenlandse wedstrijden

In Spanje was het Lieke Martens bij Barcelona die weer trefzeker was, met 1 goal en 1 assist was ze  belangrijk in de uit wedstrijd tegen Rayo Vallecano. Daarmee werd een overwinning van 0 – 4.
Vooral waren het belangrijke 3 punten omdat de nr 1 in Spanje Atletico Madrid ook blijft winnen.
Barcelona staat nu op de tweede plek, 3 punten achter Atletico Madrid.
Real Betis met Merel van Dongen in de basis stond zaterdag in een 0 – 0 wedstrijd tegen de tweede club uit Valencia Levante.

in Duitsland verpletterde Bayern München thuis Bayer Leverkusen met 8 – 0.
Bayern München begon met Lineth Beerensteyn in de basis en Jill Roord op de bank.
Beerensteyn scoorde in minuut 77 de 7 – 0 voor Bayern München. Jill Roord kwam 2 minuten daarvoor het veld op.
Wolfsburg staat nog steeds op de eerste plek voor Bayern, 3 punten meer en een beter doelsaldo (+13).
Desiree van Lunteren pikte ook weer haar goaltje mee bij Freiburg, ze scoorde vlak na rust de 1 – 1 gelijkmaker, helaas eindigde de wedstrijd onbeslist in een 2 – 2. Freiburg staat nu op een 7e positie in Duitsland.

In Frankrijk waren er dit weekend ook beker wedstrijden, de Coupe de France Féminine
Zaterdag won Lyon met Shanice van de Sanden met  1 – 0 van PSG, Shanice starte op de bank en kwam in minuut 64 het veld op vlak nadat de 1 – 0 was gescoord door Jess Fishlock. Helaas geen goal in de resterende 26 minuten voor Shanice.