post

Vrouwenvoetbal Nederland zoekt jou!

Wij zijn: Ann Mor, Jill Jutte, Johan Meijboom, Rene Thepass en Luc Calleeuw.

Wij zoeken jou! Met veel plezier, passie en altijd met een professionele insteek, werken wij als team met een eigen kijk op het Vrouwenvoetbal in Nederland. Samen doen wij met volle enthousiasme verslag van wedstrijden in de Eredivisie Vrouwen, het amateur vrouwenvoetbal, vrouwen zaalvoetbal en uiteraard het Nederlands vrouwenelftal tot en met de jeugdelftallen. Om van nog meer wedstrijden in het vrouwenvoetbal verslag te kunnen doen, zijn we op zoek naar jou!

– Kun je goed overweg met de computer, internet, websites, social media en heb je oog voor details en beschikbare tijd om snel nieuwsberichten, verslagen, foto’s en interviews te plaatsen, dan ben je de ideale kandidaat als webredacteur. Daarbij werk je in samenwerking met Johan en Jill aan onze website en facebookpagina.

– Maak je wel eens foto’s van wedstrijden, of zou je graag daar mee bezig willen zijn en heb je passie voor het vrouwenvoetbal? Dan zijn we op zoek naar jou als fotograaf om naar wedstrijden in de Eredvisie en amateurklassen te gaan en foto’s te maken voor onze website, Facebook en Instagram. Johan zal als aanspreekpunt je begeleiden.

– Vind je het leuk om een wedstrijdverslag te maken en na afloop speelsters (coach) te interviewen, schriftelijk, met audio en/of video? Dan ben jij de verslaggever die wij zoeken! Rene zal je daarbij inwerken.

UIteraard wordt je goed ingewerkt en is er alle ruimte voor eigen inbreng. Wij werken op vrijwillgersbasis, gaan voor kwaliteit en onderhouden goede contacten met speelsters, ouders, clubs en de kNVB.               Meld je nu aan en ontvang als welkomstgeschenk een prachtig gesigneerd SC Heerenveen Vrouwen T-shirt. Aanmelden kan op: redactie@vrouwenvoetbalnederland.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.