Belangrijke informatie voor bezoekers van Nederland – Zwitserland in Utrecht

Op vrijdag 9 november nemen de OranjeLeeuwinnen het op tegen Zwitserland in Stadion Galgenwaard in Utrecht. Het duel tegen Zwitserland is de eerste van twee finales om het laatste ticket voor het WK in Frankrijk. Na de wedstrijd in Utrecht reizen de OranjeLeeuwinnen af naar Schaffhausen, waar op 13 november de return gepland staat.

De laatste keer dat de Oranjevrouwen tegen Zwitserland speelden was op 2 maart 2016. Toen won Nederland de wedstrijd om kwalificatie voor de Olympische Spelen met 4-3. Hopelijk weten de OranjeLeeuwinnen de Zwitserse vrouwen opnieuw te verslaan. Daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken, dus laat je horen vrijdag!

VERVOERSINFORMATIE

Openbaar Vervoer
Stadion Galgenwaard is het beste te bereiken met het Openbaar Vervoer.

Vanaf het Centraal Station kun je met Lijn 12 bij Stadion Galgenwaard komen en wordt je voor de deur afgezet. Voor het gebruik van het OV heb je een geldige OV-chipkaart nodig. Ook kun je een kaartje kopen op het station bij één van de U-OV kiosken.

Voor exacte vertrek- en aankomsttijden kun je bellen met Openbaar Vervoer Reisinformatie, 0900-9292 (0,70 p/m) of kijken op OV9292.

Openbaar Vervoer:  Bekijk hier de makkelijkste route met openbaar vervoer

Met de auto
Indien je met de auto naar de wedstrijd wil komen, dan adviseren wij je gebruik te maken van de speciale P&R parkeerkaart inclusief pendelbus voor €12,50,-. Je kunt hiervoor terecht op één van de twee P&R-gelegenheden.

Kom je vanuit het noorden of oosten van het land, dan adviseren wij je om een parkeerkaart te kopen voor P&R de Uithof. Deze is te vinden aan de Universiteitsweg in Utrecht. Kom je vanuit het westen of zuiden van het land, dan adviseren wij je om een parkeerkaart te kopen voor P&R Westraven. Deze is te vinden op Griffioenlaan 1 in Utrecht

Parkeerkaart kopen : Koop hier je parkeerkaart voor P&R de Uithof of P&R Westraven 

Met de auto
Indien je met de auto naar de wedstrijd wil komen, dan adviseren wij je gebruik te maken van de speciale P&R parkeerkaart inclusief pendelbus voor €12,50,-. Je kunt hiervoor terecht op één van de twee P&R-gelegenheden.

Kom je vanuit het noorden of oosten van het land, dan adviseren wij je om een parkeerkaart te kopen voor P&R de Uithof. Deze is te vinden aan de Universiteitsweg in Utrecht. Kom je vanuit het westen of zuiden van het land, dan adviseren wij je om een parkeerkaart te kopen voor P&R Westraven. Deze is te vinden op Griffioenlaan 1 in Utrecht.

Het heeft geen zin om zonder parkeerkaart voor P1, P2 of P3 naar het stadion te rijden

Vanaf beide locaties rijden vanaf 17:00 uur speciale pendelbussen die je naar het stadion brengen en – tot een uur – na afloop van de wedstrijd weer vervoeren naar het P&R terrein. Je dient hiervoor de voucher te printen en aan te bieden aan de medewerkers bij de inrit.

De opstapplaatsen voor de terugrit naar de P&R-terreinen liggen dichtbij het stadion.

Let op: Direct rond het stadion zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar. Alleen bezitters van parkeerkaarten P1, P2, P2a en P3 hebben de mogelijkheid te parkeren nabij stadion Galgenwaard. Het heeft geen zin om zonder parkeerkaart voor P1, P2 of P3 naar het stadion te rijden.

Met de fiets
Rond het stadion zijn er op diverse plekken fietsenrekken aanwezig.

Touringcar
Kom je met een touringcar naar het stadion? Dan kun je via onderstaande link een P0 busparkeerkaart kopen voor €35,-. Je ontvangt een dag voor de wedstrijd een routebeschrijving. Er is slechts een beperkt aantal parkeerkaarten voor P0 beschikbaar. Op P0 is geen plaats voor dubbeldekkers of gelede bussen.

Kaart P0 kopen: Koop hier je buskaart voor P0

Stadioninformatie

Het stadion is open vanaf 18.30 uur. Roken is niet toegestaan. Dat betekent dat er na het passeren van de toegangsautorisatie niet meer gerookt mag worden, ook niet in delen van het stadion die zich in de open lucht bevinden. Daarnaast zijn grote tassen, rugtassen (tassen tot A4 formaat zijn toegestaan), flesjes en blikjes drinken niet toegestaan in het stadion.

Print je tickets!

Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion

Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je ticket(s) uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Catering

Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Je kunt betalen met PIN. Als je in het bezit bent van een FC Utrecht betaalkaart, kun je daar op 9 november ook mee betalen bij de cateringpunten in het stadion.

Bron,tekst en foto’s : OnsOranje

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.